• Sleva

AEG T8DBE68SC

Kód: T8DBE68SC

17 690,00 Kč
16 097,90 Kč Sleva 9%
S DPH

Sušička prádla

Počet
Produkt je skladem - dodání do 7 dní; u značky Liebherr dodání dle domluvy s obchodníkem (+420 601 126 127)

Popis produktu

Sušička, která dokáže za pomoci programů na míru usušit cokoliv. Program se maximálně přizpůsobí materiálu a je tak možné sušičce bez obav svěřit i funkční oblečení, vlnu nebo hedvábí. Za pomoci technologie SensiDry totiž suší při nízkých teplotách a dokáže využít precizních senzorů pro monitorování průběhu cyklu. Použití nízké teploty šetří energii a zároveň maximálně prodlouží životnost sušeného oblečení. Technologie ProSense dokáže automaticky vyhodnotit optimální délku sušení a spotřebu energie. Filtrační systém je snadno přístupný a snadno se udržuje. Vylepšený tok vzduchu napomáhá maximálně efektivnímu sušení při využití kratších programů.

Maximálně šetrná

Do sušičky můžete dát cokoliv, i když se jedná o funkční oblečení, vlnu nebo hedvábí. Systém AbsoluteCare má programy speciálně přizpůsobené různým druhům materiálů. Dokáže tak přinést maximální výsledky, pečovat o oblečení a chránit jej před poškozením.
Maximálně šetrná

Sušení při nízkých teplotách

Technologie SensiDry přináší sušení při nízkých teplotách. Zároveň má sušička vestavěné precizní senzory na monitorování cyklu sušení. Díky tomu oděvy nejsou vystavené zbytečnému teplu a mohou si tak zachovat původní strukturu a déle vypadat jako nové. Použití nízké teploty rovněž šetří energii.
Sušení při nízkých teplotách

Chytrá technologie pro volbu programu

Technologie ProSense využívá senzory vlhkosti a teploty k vyhodnocení optimální délky programu i spotřeby energie při jakékoliv velikosti náplně. Díky tomu maximálně šetří energii i čas a pečuje o oděvy s maximální ohleduplností.
Chytrá technologie pro volbu programu

Praktické použití filtru

Sušička má účinný filtr, který je zároveň snadno přístupný a jednoduše se dá vyčistit. Díky tomu si drží maximální účinnost a energetickou úspornost po celou dobu životnosti.
Praktické použití filtru

Krátké programy

Design s vylepšeným tokem vzduchu napomáhá sušičce pracovat rychleji a s vyšší účinností. Díky tomu dostane prádlo maximálně kvalitní péči během kratšího programu.
Krátké programy
AEG
T8DBE68SC

Parametry

Výška
85 cm
Šířka
60 cm
Hloubka
66,5 cm
Energetická třída
A+++
Hlučnost / Třída hlučnosti
65 dB
Hmotnost
50 kg

12 dalších produktů ve stejné kategorii: