Electrolux PQ91-50MB

Kód: PQ91-50MB

7 990,00 Kč
S DPH

Voucher 300,- Kč na další nákup

Tyčový vysavač, který získal ocenění RedDot 2020

Počet
Produkt je skladem - dodání do 7 dní; u značky Liebherr dodání dle domluvy s obchodníkem (+420 601 126 127)

Chcete mít během chvilky dokonale čistou domácnost? S bezdrátovým tyčovým vysavačem 2 v 1 Electrolux PQ91-50MB Pure Q9 to není žádný problém. Na jedno nabití vydrží vysávat až 55 minut. Veškeré nečistoty jsou zachyceny v prachové nádobce, kterou stačí po naplnění jednoduše vysypat do odpadkového koše. Jednoduché čištění kartáče od všech namotaných vlasů, vláken nebo chlupů je zajištěno díky technologii BrushRollClean.

Pohodlné nabíjení

Speciálně navržená dobíjecí stanice s magnetem na uchycení vysavače umožňuje plynulé a pohodlné vyjmutí vysavače k používání. Je možné jej umístit kdekoliv, bez nutnosti montáže na stěnu. Stačí vysavač uchopit a začít s úklidem.

Pohodlné nabíjení

Bez ztráty výkonu během vysávání*

Electrolux PQ91-50MB Pure Q9 si díky cyklónovému systému zachovává plný výkon po celou dobu vysávání, dokonce i po naplnění nádoby na prach.* Zároveň účinněji odděluje částečky prachu z nasávaného vzduchu, tím zabezpečuje menší ucpávání a potřebu čištění filtrů.

*Měřeno s nádobou na prach naplněnou prachem DMT (standardní test), podle IEC 5.1, 5.7 a 5.9 při nastavení maximálního výkonu.

Bez ztráty výkonu během vysávání*

Tišší vysávání*

Vysavač byl navržen s důrazem na nižší hlučnost. Díky kombinaci plynulého proudění vzduchu a tlumenému výfuku vzduchu bylo dosaženo maximálního snížení hlučnosti.

*Hlučnost ruční jednotky se snížila na polovinu. Redukce o 3 dB(A) ve srovnání např. s modelem Ergorapido, měřeno podle normy ISO 3743.

Tišší vysávání*

Výjimečná doba výkonu

Můžete si vybrat ze třech úrovní výkonu a vysávat až 55 minut (v minimálním režimu). Pokud potřebujete vysávání přerušit, vysavač si zapamatuje poslední nastavení, abyste mohli pokračovat tam, kde jste skončili.

Výjimečná doba výkonu

Jednoduché čištění kartáče díky BrushRollClean

Unikátní technologie BrushRollClean vás zbaví nepříjemného odstraňování vláken z kartáče. Jedním sešlápnutím pedálu na elektrické hubici vyčistíte kartáč od všech namotaných vlasů, vláken nebo chlupů.

Jednoduché čištění kartáče díky BrushRollClean
Electrolux
PQ91-50MB

Parametry

Hlučnost / Třída hlučnosti
76 dB
Hmotnost
3,43 kg

16 dalších produktů ve stejné kategorii: