Electrolux WQ61-46DB

Kód: WQ61-46DB

4 790,00 Kč
S DPH

Tyčový vysavač

Počet
Produkt není skladem, zavolejte pro bližší info obchodníkovi (+420 601 126 127)

Vysavač Electrolux WQ61-46DB díky snadnému přístupu k ruční jednotce a uloženému příslušenství přímo v těle vysavače vysaje rychle a bez námahy. Jednoduché čištění kartáče od všech namotaných vlasů, vláken nebo chlupů je zajištěno technologií BrushRollClean.

Nekompromisní výkon – po delší dobu*

Axiální cyklonová technologie zajišťuje spolehlivý výkon během celého vysávání, od začátku do konce, i po naplnění nádoby na prach. Jelikož výdrž baterie je až 45 minut, poslouží vysavač k úklidu i větší plochy.**

*Udržuje 99 % počátečního výkonu čistění při naplnění nádoby na prach podle normy IEC 62885-2 vydání 1.0: 5.1, 5.7 a 5.9 při nastavení maximálního výkonu.

**Měřeno v ekologickém režimu. Výdrž baterie vysavače při maximálním výkonu je 14 minut.

Nekompromisní výkon – po delší dobu*

Ergonomický design, pohodlné vysávání

Ergonomický design, pohodlné uchopení madla ruční jednotky a nízko položené těžiště ulehčují vysávání podlah i výše položených či těžko dostupných míst – bez náročného zvedání a těžkopádného manévrování.

Ergonomický design, pohodlné vysávání

Pětistupňová filtrace vzduchu

Pětistupňový filtrační systém s filtračním materiálem E10 odstraní až 99,99 %* mikročástic prachu o velikosti větší než 1 µm pro dokonale čisté a zdravé prostředí vašeho domova.

*Testováno podle normy ISO16890.

Pětistupňová filtrace vzduchu

Příslušenství uložené přímo v těle vysavače

Kartáč na prach a štěrbinová hubice zaručují, že se dostanete do každého koutu místnosti, aniž byste museli sahat po dalším vybavení. Pokud je právě nepoužíváte, jsou uložené přímo ve vysavači, takže ten správný nástroj máte vždy po ruce.

Příslušenství uložené přímo v těle vysavače

Jednoduché čištění kartáče díky BrushRollClean

Unikátní technologie BrushRollClean vás zbaví nepříjemného odstraňovaní vláken z kartáče. Jedním sešlápnutím pedálu na elektrické hubici vyčistíte kartáč od všech namotaných vlasů, vláken nebo chlupů.

Electrolux
WQ61-46DB

Parametry

Hlučnost / Třída hlučnosti
79 dB
Hmotnost
4 kg

16 dalších produktů ve stejné kategorii: